Selecteer een pagina
yoga nidra in de media

Yoga Nidra in de Media

Yoga Nidra in de Media. Op deze pagia vind je verwijzingen naar artikelen, podcasts, filmpjes en andere media waarin Yoga Nidra ter sprake komt. Deze zijn is niet gerangschikt op kwaliteit, maar op datum van verschijnen of publicatie: de laatste artikelen, filmpjes e.d. staan bovenaan.

Yoga Nidra in de Media

Yoga Nidra in de Media. Sophie Hilbrand neemt voor BNN VARA deel aan de Slaapcursus van Rob de Ron.

Happinez Magazine

Tijdens een Yoga Nidra sessie leidt een stem je door de oefening

Niet alleen slechte slapers en onrustige zielen hebben baat bij Yoga nidra. Deze bijzondere yogavorm – je ligt alleen maar op je rug, in savasana – brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning. En daar rust je past echt van uit, lichamelijk, maar ook geestelijk.

Holistik

Yoga Nidra voor slechte slapers

Yoga Nidra is enorm in opkomst. Het is een vorm van yoga die je in een diepe staat van ontspanning brengt. Soms zelfs in trance. Dat terwijl je de hele les heerlijk warm onder een dekentje ligt. Hoe dit precies werkt en waarom het zo heilzaam is (zeker voor slechte slapers!) vroegen we aan Yoga Nidra teacher Suze Retera.

Jan Magazine

Van Yoga Nidra ga je beter slapen

Een geleide meditatie op basis van slaap. Of het je nu te doen is even diep te ontspannen of om je leven te veranderen. Iedereen heeft baat bij deze nieuwe methode.

yoga nidra in de media

Ik heb vannacht acht uur lang als een roos geslapen

Vandaag ben ik direct gaan oefenen met het nieuwe ritme, waarbij ik activiteiten afwissel en een Yoga Nidra oefening midden op de dag heb gedaan. Heel prettig. En: vannacht heb ik als een roos geslapen, 8 uur lang!

Boeken over yoga nidra, yoga nidra Nederlands boek

Yoga Nidra Zittend

Rust is de gedroomde partner van slaap, maar hoe vind je rust. In de yoga nidra oefening ‘Slapen in de Oertijd en Nu’ combineert Rob de Ron kennis over slaap, met een oefening in rust. (11 Min.)

Boeken over yoga nidra, yoga nidra Nederlands boek

Yoga Nidra Liggend

Rust is de gedroomde partner van slaap, maar hoe vind je rust. In de yoga nidra oefening ‘Slapen in de Oertijd en Nu’ combineert Rob de Ron kennis over slaap, met een oefening in rust. (16 Min.)

Boeken over yoga nidra, yoga nidra Nederlands boek

Is het slaapyoga?

Yoga Nidra en slaapyoga worden vaak door elkaar gebruikt, toch zijn ze niet hetzelfde. Er zijn zowel overeenkomsten als verschillen tussen beide yogavormen. In deze video vertel ik je meer.

Yoga Nidra in de Media

Yoga Nidra Slaapcursus

Yoga Nidra oefeningen vormen een belangrijk onderdeel van de Slaapcursus. Yoga Nidra is niet moeilijk. Je gaat liggen en luistert. Toch zijn enkele basisvaardigheden noodzakelijk. Je leert ze in één dag. Daarna kun je direct thuis aan de slag. Wil je ook meedoen? 

Yoga Nidra in de Media

Rob de Ron

Goed slapen leek hem de normaalste zaak van de wereld. Tot zijn vrouw slaapproblemen kreeg. Hij vroeg  zich af of Yoga Nidra haar kon helpen weer goed te slapen. Nu heeft zijn vrouw niets met yoga of meditatie, maar ten einde raad, wilde ze het toch een kans geven.

Yoga Nidra in de Media

Contact

Heb je vragen over slaap, slaapmeditaties of over de Slaapcursus? Of wil je misschien een slaapworkshop of slaaplezing organiseren voor werknemers, studenten of scholieren? Neem dan via onderstaande link gerust contact met me op.

Yoga Nidra in de Media

Yoga Nidra oefeningen helpen je dan ook om beter te slapen. Daarom zijn ze een belangrijk onderdeel van de Slaapcursus. Op de Slaapcursus leer je van alles over slaap, want kennis over slaap is onmisbaar wanneer je deze bijzondere vorm van yoga gaat beoefenen.

De getoonde werken bevinden zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 100 jaar of minder is. Van deze bestanden is vastgesteld dat er geen bekende auteursrechtaanspraken op rusten, alle aanverwante en naburige rechten daarbij inbegrepen. Flaming June (1895) Lord Leighton (1830-1896). Museo de Arte de Ponce, Puerto Rico
Tags: Yoga nidra in de media
yoga nidra, yoganidra

In de Media

Happinez: Een stem leid  je door de oefening

Jan-Magazine.nl: Van Yoga Nidra ga je beter slapen

Holistik.nl: Oefeningen voor slechte slapers